0
Je winkelwagen

Over Shop je Foto

Het is eigenlijk begonnen toen ik op zoek was naar een waakbordje voor op de deur. De standaard bordjes vond ik niet mooi en ik wilde iets met een foto van mijn eigen hond. Dus die ben ik zelf maar gaan ontwerpen. Een leverancier gevonden die het mooi kon bedrukken op dibond, dat gaat veel langer mee dan de kunststof bordjes uit de winkel. Een foto ervan op facebook geplaatst en toen bleek er meer belangstelling voor te zijn. Want het is natuurlijk het allerleukst om gewoon je eigen hond op zo’n bordje te hebben.

Inmiddels heb ik het assortiment uitgebreid naar wat het nu is. Ik werk met Photoshop (vandaar de naam Shop je Foto) en een tekentablet. Zo zijn de schilderijen handgemaakt, maar dan op een digitale manier met digitale penselen. Jammer genoeg heb ik geen team van artiesten tot mijn beschikking, ik doe alles zelf. Wel met hulp van een team viervoeters voor de nodige ondersteuning.

Het dreamteam

Pien

Algemeen directeur

Willem

Hoofd ICT en facilitair manager

Marijke

Creatief directeur

Pluis

Hoofd beveiliging